По всичко личи, че гримьорът Кулагин ще разбие на пух и

...
По всичко личи, че гримьорът Кулагин ще разбие на пух и
Коментари Харесай

Най-новата двойка: Кулагин и Бояна, която се снима за Плейбой

По всичко проличава, че гримьорът Кулагин ще разбие на пух и прахуляк всички подозрения по отношение на половата си ориентировка. Валентин е съумял да завоюва сърцето на една от най-желаните моделки у нас - Бояна Генова, която е лице на " Плейбой ". Дамата разгласява следното мнение в инстаграм профила си, съпроводено и от видео:

" И тъй като мощно се интересувате от персоналния ми живот и това с кого споделям леглото си... мога единствено да кажа, че сте прекомерно посредствени, повърхностни и си мислете, че знаете всичко, само че уви! Някои неща остават същински и непокътнати, тъй като любовта е по-силна от всичко! А това е Валентин Кулагин, за мен Валето, автентичен, истински и непостижим. Човек, който е с теб, когато би трябвало и против теб, когато не струваш.

Мога още доста да кажа по тази нашумяла тематика “Кулагин “, само че ще запазя моето мнение. Защото хората постоянно ще плюят по ангелите и ще почитат демоните. А вие бъдете щастливи и мечтайте, мощно, невероятно, по детски, тъй като всички фантазии са действителни, хората не са такива за каквито ги мислите. Те са такива, тъй като вашите очи виждат това в тях. Защото вие сте такива! "

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР